Clubweekend 2024

Clubweekend: 27 t/m 29 september 2024

Voor het clubweekend van 27 t/m 29 september 2024 hebben we een mooie plek gevonden op Boscamping Zwanemeer in het gastvrije Drentse Gieten. We kunnen hier op een eigen kampeerveld staan met caravans, campers en tenten én er zijn diverse mogelijkheden voor het huren van een overnachtingsplek, bijvoorbeeld in een boshut, of in het boomhutdorp (in aanbouw, maar in september gereed). Aan de rand van het kampeerveld hebben we de beschikking over een gezamenlijke ruimte met een klein keukentje waar we koffie kunnen zetten en droog binnen kunnen zitten.

Brasserie ’t Boshuys verzorgt een dinerbuffet op zaterdagavond voor ons allemaal en als we voldoende deelname hebben dan kan er ook op vrijdagavond een bbq-buffet voor ons geregeld worden.

Wij zijn erg enthousiast over deze nette en gezellige camping in het bos met erg vriendelijke en enthousiaste eigenaren die het leuk vinden dat wij ons clubweekend daar willen organiseren. Uiteraard zorgen we ook dit jaar weer voor een routeboek met diverse mtb-routes vanaf de camping. 

Meer informatie over de camping en de omgeving ligt op de bar in het clubgebouw.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan iemand van de clubweekendcommissie: Rob Hartgers, Erica Spiegelenberg, Harriët Buitink en Louis Buitink

Wil je mee? Boek zelf je kampeerplek of accommodatie

Als je mee wilt dan kun je zelf contact opnemen met de camping voor het boeken van een kampeerplek of accommodatie. Zeg daarbij dat je van Mountainbikevereniging Last Gear uit Eerbeek bent. Geef zelf aan wanneer je komt en wanneer je van plan bent om weer te vertrekken. Als je een eigen kampeermiddel meeneemt en je boekt in juni dan zorgt de camping ervoor dat je een kampeerplek op het gezamenlijke veld krijgt. Prijzen en verdere informatie vind je op de website van de camping: https://zwanemeer.nl/nl/

Betaling van je kampeerplek of kampeermiddel regel je zelf via de camping (laagseizoentarief).

Alleen voor de boekingen in juni kan de camping garanderen dat je een plek krijgt op het gezamenlijke veld. Boek je later dan juni dan kan het zijn dat je op een andere plek op de camping wordt geplaatst.

Ga je mee? Vul dan het inschrijfformulier in.

Als je geboekt hebt dan vragen we je om onderstaand formulier in te vullen. We willen graag het volgende weten:

  • Wie gaat er mee naar het clubweekend, inschrijfformulier per persoon invullen.
  • Welk type verblijf heb je?
  • Eet je mee met het bbq-buffet op vrijdagavond?
  • Eet je mee met het dinerbuffet op zaterdagavond?
  • Heb je allergieën die relevant zijn voor de dinerbuffetten?

Deelname aan de buffetten kost € 25,- per persoon (eten inclusief 3 drankjes) per avond. Betaling van de dinerbuffetten gaat via automatische incasso van Last Gear.

Clubweekend 2023 – Groesbeek

Onderstaand foto’s zijn van het clubweekend in Groesbeek (2023).