Last Gear Händelstraat 49, 6961 AB Eerbeek

Clubactiviteiten Header

Clubactiviteiten van Last Gear

De leden van Last Gear zijn actief in het organiseren van diverse clubactiviteiten en dat toont ook de grote mate van verbondenheid die leden hebben met de vereniging. Voorop gesteld dat alles ‘mag’ en niets ‘moet’ voldoen wij aan de wens van de individuele sporter van vandaag. Echter , maar zijn wij toch ook een vereniging waarbij leden met het ‘club-gevoel of de ’teamgeest’ zich thuis voelen.

Bijna iedere zondagochtend zijn we in clubverband aan het fietsen en zodra het langer licht is fietsen we ook op de dinsdag- en donderdagavond. Voor de Jeugd hebben we aparte groepen die onder begeleiding mooie tochten maken in de omgeving of meedoen aan MTB-wedstrijden in de buurt. De beginnende mountainbiker kan bij ons terecht via Start2Bike.

Een groot aantal leden willen regelmatig op de racefiets klimmen en voor hem hebben we clubritten en een jaarlijks weekje fietsen in de bergen.

De clubweekenden voor de volwassenen, jeugd en mini’s zijn jaarlijks terugkerende activiteiten en voor velen iets om het hele jaar naar uit te kijken.

En natuurlijk mag er bij een club als Last Gear de barbecue niet ontbreken of de gezellige clubavond in ons clubgebouw.

Tevens helpen we andere organisatie in de buurt, e.g. bij verschillende wandelactiviteiten zetten we de routes uit en helpen we bij de routebewaking.

hide