Clubactiviteiten

De leden van Last Gear zijn actief in het organiseren van diverse clubactiviteiten voor eigen leden en dat toont ook de grote mate van verbondenheid die leden hebben met de vereniging. Voorop gesteld dat alles ‘mag’ en niets ‘moet’ voldoen wij aan de wens van de individuele sporter van vandaag. Echter, maar zijn wij toch ook een vereniging waarbij leden met het ‘club-gevoel of de ’teamgeest’ zich thuis voelen.

Bijna iedere zondagochtend zijn we in clubverband aan het fietsen en zodra het langer licht is fietsen we ook op de dinsdag- en donderdagavond. Voor de Jeugd hebben we aparte groepen die onder begeleiding mooie tochten maken in de omgeving of meedoen aan MTB-wedstrijden in de buurt. De beginnende mountainbiker kan bij ons terecht via .

Een groot aantal leden stapt ook regelmatig op de racefiets waarvoor we clubritten en een jaarlijks weekje fietsen in de bergen organiseren.

De clubweekenden voor de volwassenen en jeugd zijn jaarlijks terugkerende activiteiten en voor velen iets om het hele jaar naar uit te kijken.

En natuurlijk mag er bij een club als Last Gear een jaarlijkse barbecue niet ontbreken of de gezellige clubavonden in de wintermaanden in ons clubgebouw.

Tevens helpen we andere organisatie in de buurt bij verschillende activiteiten en evenementen, waarvoor we bijvoorbeeld de routes helpen uitzetten en helpen we bij de routebewaking.