Last Gear Händelstraat 49, 6961 AB Eerbeek

MiniHeader

Mini-kamp

Het jaarlijkse mini-kamp organiseert Last Gear tijdens de zomer en alle kinderen uit de gele en groene groep zijn welkom. De locatie van dit kamp is het veld bij ons clubgebouw. Voor de exacte data en tijden, kijk op de nieuwsitems.

Vrijdagmiddag mogen jullie met ouders komen om jullie tenten op te zetten en als de tenten staan, zwaaien we de ouders uit en zal het kamp beginnen. We gaan natuurlijk fietsen maar we gaan ook andere leuke dingen en spelletjes doen.

Jullie mogen zelf bepalen bij wie je graag in de tent wilt slapen.  ’s Nachts blijven we met tenminste 4 volwassenen van de leiding slapen en het hek bij het clubgebouw zal afgesloten zijn.

In noodgevallen zijn wij te bereiken op een mobiel nummer (zie nieuwsitem). Wij zullen ook van jullie ouders telefoonnummers noteren zodat wij hun kunnen bereiken.

Op de zaterdag mogen jullie aan het begin van de middag weer opgehaald worde door jullie ouders. We breken dan samen de tenten weer af.

Je kunt je via de website inschrijven. Laat bij inschrijving even weten of je blijft slapen. Om je in te kunnen schrijven moet je wel Last Gear lid zijn; zodra je lid bent krijg je van de webmaster een gebruikersnaam en wachtwoord. Ben je nog geen lid maar wil je wel graag mee. Laat het ons dan even weten via het contact-formulier.

De kosten voor het minikamp bedroegen in 2018 € 15,00 per persoon. De penningmeester zal dit bedrag automatisch afschrijven.

Op de zondag aansluitend op het kamp is er GEEN minifietsen. Na de zomervakantie gaan we weer van start, houd de agenda op de website en de nieuwsbrief in de gaten voor de exacte minidata!

Elk jaar hopen we op veel deelnemers zodat we er een superleuk kamp van kunnen maken met z’n allen!

Als er vragen zijn, horen wij dat graag!
Sportieve groet namens het Miniteam. jeugd@lastgear.nl

MiniKamp Header

Mini-kamp 2019

Hallo (aspirant) minileden en ouders! Op vrijdagavond 12 juli en zaterdag 13 juli zal voor de minileden van Last Gear het jaarlijkse minikamp plaatsvinden. De locatie voor dit kamp is het veld bij ons clubgebouw. Om 17:30 uur mogen jullie met je ouders komen om jullie tenten op te zetten en om ongeveer 18:00 uur […]

Mini1
Mini2
Mini3
Mini4
Mini5
Mini6
hide