Last Gear Händelstraat 49, 6961 AB Eerbeek

ClubFietsenHeader

Clubfietsen

Elke zondagochtend is het weer gezellig druk op het veld van Last Gear. Dan verzamelen de leden zich vanaf 9.50 en om 10 uur vertrekken we vanaf het clubgebouw aan de Händelstraat in Eerbeek voor het clubfietsen.

Groepen worden ingedeeld op basis van fietservaring, afstand (circa. 25, 30, 40 of 50 km) en groepsgrootte. We houden de groepsgrootte beperkt tot maximaal 10 fietsers. Dit om de belasting op de natuurgebieden te beperken en geen overlast te veroorzaken voor mede bosgebruikers.

Na het fietsen op de zondag staat er koffie en thee klaar en kunnen de jeugdleden limonade drinken om de net gefietste routes te delen, ervaringen uit te wisselen dan wel gewoon even bij te praten.

In de maanden april tot en met oktober fietsen we ook op de dinsdag- en donderdagavond in clubverband. We verzamelen dan om 19.00 uur bij het clubgebouw (in april en oktober om 18.30 uur).

Het dragen van een helm is verplicht! Het dragen van een fietsbril is aan te raden in verband met zand, modder en takken. Het dragen van clubkleding is niet verplicht, maar wel gewenst in verband met de herkenbaarheid van onze eigen leden.

Niet leden bieden wij de mogelijkheid om 4 keer vrijblijvend mee te fietsen tijdens onze clubritten.

Let op: bij feestdagen wordt altijd op de 2de feestdag (maandag- in plaats van zondagochtend) gefietst van 10.00 tot 12.00 uur.

Clubfietsen3
Clubfietsen1
Clubfietsen2
Clubfietsen6
Clubfietsen5
Clubfietsen4
hide