Last Gear Händelstraat 49, 6961 AB Eerbeek

LadiesHeader

Ladies Only Social Ride MTB

zondag 2 april 2023

Na het succes van vorig jaar organiseert de Ladies Commissie van Last Gear ook dit jaar weer een Ladies Only Social Ride MTB. Een gezellige sportieve clubrit waarin je kennis maakt en ervaringen uitwisselt met andere ladies die mountainbiken.

De Social Ride, of ‘open clubrit’ is een alternatief voor het evenement Ladies Only. Omdat het steeds lastiger wordt om de vergunningen rond te krijgen en aan alle eisen te voldoen die horen bij een evenement is gezocht naar een alternatief. De Social Ride biedt ons de mogelijkheid om toch een mountainbikerit voor ladies te organiseren.

Het aantal plaatsen is beperkt tot maximaal 80 ladies en voorinschrijven via Inschrijven is daarom verplicht.

Hoe werkt het?

We starten gezamenlijk om 9.30 uur op het veld van Last Gear.

Tussen 9.30 en 9.45 uur worden groepjes gevormd op basis van de gekozen afstanden. Bij inschrijving geef je aan of je 30 km of 40 km wilt fietsen.

Elk groepje bestaat uit een voor- en achterfietsster van Last Gear (met de route op gps) en 8 dames die zich hebben ingeschreven.

Onderweg kom je langs een punt waar koffie/thee en iets lekkers wordt verzorgd.

Uiteraard zullen we er alles aan doen om ons kenmerk van een sportieve en gezellige tocht te behouden.  We beloven weer mooie routes en na afloop kan er onder het genot van koffie, thee, warme chocolademelk, lekkere zelfgemaakte taarten en soepen gezellig worden nagekletst.

Ladies1
Ladies2
Ladies3
Ladies4
Ladies5
Ladies6
hide