Last Gear Händelstraat 49, 6961 AB Eerbeek

LadiesHeader

Ladies Only

Elk najaar organiseert de Ladies Commissie van Last Gear de Ladies Only! Een unieke MTB toertocht speciaal voor dames met meer of minder mountainbike-ervaring.

Gezellig sportief bezig zijn op de mountainbike met mooie, goed uitgepijlde routes van 30 of 50 kilometer door het Veluwse bosgebied en voorzien van verzorgingsposten onderweg.

De start vindt plaats op het veld van Last Gear aan de Händelstraat 49 in Eerbeek. Na afloop kan er onder het genot van koffie, thee, warme chocolademelk, lekkere zelfgemaakte taarten en soepen gezellig worden nagekletst.

Deze toertocht is heel geschikt voor dames die het mountainbiken een keer willen proberen, maar biedt ook zeker voldoende uitdaging voor gevorderde dames, onder andere door de extremes die gekozen kunnen worden onderweg.

Kom je alleen, maar wil je toch graag samen met andere dames deze toertocht fietsen? Meld je dan bij de organisatie, er zijn vast andere dames waar je bij kunt aansluiten.

Je kunt je op de dag zelf inschrijven, of je kunt gebruik maken van de voorinschrijving via Fietssport.nl Ladies Only 2020

LadiesOnlyFlyer2020

Ladies Only 2020

De Ladies Only toertocht zal op ZATERDAG 21 november 2020 verreden worden. Zoals bij voorgaande edities wordt er gestart vanaf ons clubgebouw aan de Handelstraat 49 te Eerbeek en kan er gekozen worden tussen twee routes van 30 en 50 kilometer. Je kunt je inschrijven via fietssport.nl of op de dag zelf. Groeten van de Last […]

De Ladies Only 2019 werd mede mogelijk gemaakt door:

Logo De nieuwe Ruysch
Logo FietsPro
Logo Natuurlijk
Logo Plus
Logo Powerbar
Logo Voskamp Hall
hide