Last Gear Händelstraat 49, 6961 AB Eerbeek

LadiesHeader

Ladies Only

Elk najaar organiseert de Ladies Commissie van Last Gear de Ladies Only! Een unieke MTB toertocht speciaal voor dames met meer of minder mountainbike-ervaring.

Gezellig sportief bezig zijn op de mountainbike met mooie, goed uitgepijlde routes van 30 of 50 kilometer door het Veluwse bosgebied en voorzien van verzorgingsposten onderweg.

De start vindt plaats op het veld van Last Gear aan de Händelstraat 49 in Eerbeek. Na afloop kan er onder het genot van koffie, thee, warme chocolademelk, lekkere zelfgemaakte taarten en soepen gezellig worden nagekletst.

Deze toertocht is heel geschikt voor dames die het mountainbiken een keer willen proberen, maar biedt ook zeker voldoende uitdaging voor gevorderde dames, onder andere door de extremes die gekozen kunnen worden onderweg.

Kom je alleen, maar wil je toch graag samen met andere dames deze toertocht fietsen? Meld je dan bij de organisatie, er zijn vast andere dames waar je bij kunt aansluiten.

LadiesNews2019-2

Ladies Only 2019 – weer een succes.

De Last Gear LadiesOnly MTB toertocht op zaterdag 26 oktober was weer een enorm succes. De 256 deelnemende dames hebben kunnen genieten van mooie routes en fantastisch mooi weer. Wij bedanken alle vrijwilligers voor de enthousiaste medewerking en inzet. Vooral dankzij jullie was deze dag weer een succes, want zonder vrijwilligers geen toertocht. Ook bedanken […]

De Ladies Only MTB Toertocht 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo De nieuwe Ruysch
Logo FietsPro
Logo Natuurlijk
Logo Plus
Logo Powerbar
Logo Voskamp Hall
hide