Last Gear Händelstraat 49, 6961 AB Eerbeek

LadiesHeader

Ladies Only

Elk najaar organiseert de Ladies Commissie van Last Gear de Ladies Only! Een unieke MTB toertocht speciaal voor dames met meer of minder mountainbike-ervaring.

Gezellig sportief bezig zijn op de mountainbike met mooie, goed uitgepijlde routes van 30 of 50 kilometer door het Veluwse bosgebied en voorzien van verzorgingsposten onderweg.

De start vindt plaats op het veld van Last Gear aan de Händelstraat 49 in Eerbeek. Na afloop kan er onder het genot van koffie, thee, warme chocolademelk, lekkere zelfgemaakte taarten en soepen gezellig worden nagekletst.

Deze toertocht is heel geschikt voor dames die het mountainbiken een keer willen proberen, maar biedt ook zeker voldoende uitdaging voor gevorderde dames, onder andere door de extremes die gekozen kunnen worden onderweg.

Kom je alleen, maar wil je toch graag samen met andere dames deze toertocht fietsen? Meld je dan bij de organisatie, er zijn vast andere dames waar je bij kunt aansluiten.

Je kunt je op de dag zelf inschrijven, of je kunt gebruik maken van de voorinschrijving via Fietssport.nl Ladies Only 2018

Ladies2018Header

Ladies Only 2018

Zaterdag, 24 november 2018 is de Ladies Only weer verreden. Met 203 deelnemers op de 30 en 50 kilometer routes wederom een succes. Tijdens en na het evenement hebben we veel enthousiaste reacties ontvangen en complimenten gekregen voor de mooie routes, bewegwijzering, begeleiding en de heerlijkheden bij terugkomst, de goede sfeer en gezelligheid. Alle dames […]

Ladies1
Ladies2
Ladies3
Ladies4
Ladies5
Ladies6
hide