Last Gear Händelstraat 49, 6961 AB Eerbeek

HeaderJeugdWeekend

Clubweekend jeugd

In het laatste weekend van de zomervakantie organiseert Last Gear het jeugdweekend. Het weekend is bedoeld voor alle kinderen uit de blauwe, rode en zwarte groep. Ieder jaar proberen we een mooie locatie te vinden in de buurt. Zo zijn we in 2018 naar Recreatiecentrum De Goudsberg in Lunteren gegaan. (www.goudsberg.nl).

Op vrijdag verzamelen we bij het clubgebouw en vertrekken van daaruit met auto’s, alle bagage en fietsen naar Lunteren. Let er op dat je op de vrijdag voor vertrek al gegeten hebt. Op zondag komen we dan in de middag terug. Raadpleeg de nieuwsitems voor juiste data en tijden.

Natuurlijk wordt er gefietst in dit weekend, maar er is ook genoeg tijd over voor zwemmen, voetballen, (water)spelletjes, kletsen en niet te vergeten de BBQ en kampvuur! Jullie mogen zelf bepalen bij wie je graag in de tent wilt slapen.

Tijdens het weekend zijn we voor noodgevallen natuurlijk telefonisch bereikbaar en er gaan voldoende begeleiders/begeleidsters mee om voor elk niveau een fietsgroepje te kunnen vormen.

Inschrijven voor het jeugdkamp kan via de agenda op de website. Om je in te kunnen schrijven moet je wel Last Gear lid zijn; zodra je lid bent krijg je van de webmaster een gebruikersnaam en wachtwoord.

De kosten voor het jeugdkamp bedroegen in 2018 € 45,00. De penningmeester zal dit bedrag automatisch afschrijven.

We hopen natuurlijk op heel veel deelnemers, zodat we er een topweekend van kunnen maken met z’n allen!

Als je nog vragen hebt, mail dan naar: jeugd@lastgear.nl

JeugdWeekendNieuws

Jeugdweekend 2018

Ook dit jaar vind het jeugdweekend plaats in het laatste weekend van de zomervakantie, dat is van vrijdag 24 t/m zondag 26 augustus! Het weekend is bedoeld voor alle kinderen uit de blauwe, rode en zwarte groep. Aangezien het ons 2 jaar geleden goed bevallen is gaan we ook dit jaar naar Recreatiecentrum De Goudsberg […]

Jeugd1
Jeugd2
Jeugd3
Jeugd4
Jeugd5
Jeugd6
hide