Last Gear Händelstraat 49, 6961 AB Eerbeek

RaceFietsen Header

Racefietsen

Naast mountainbiken en voor de afwisseling heeft Last Gear in de zomermaanden (van april tot en met september) ook een actieve groep racefietsers. Ook de clubritten voor racefietsers vertrekken vanaf het clubgebouw aan de Händelstraat in Eerbeek.

De racefietsers fietsen op dinsdagavond om 19.00 uur (en van april-oktober wordt er iets eerder gestart, om 18.30 uur).

Bij voldoende fietsers wordt de groep gesplitst en rijden we met verschillende snelheden, zodat er altijd een groep is die aansluit op de wensen en mogelijkheden van de deelnemers.

Naast samen trainen rijden de racefietsers van Last Gear ook regelmatig samen toertochten.

Op het gebied van racefietsen heeft Last Gear ook afspraken gemaakt met de Veluwerijders in Dieren. De Veluwerijders en Last Gear kunnen aan elkaars activiteiten deelnemen. Zo is het ook mogelijk om op zaterdagochtend mee te fietsen met de racefietsers van de Veluwerijders, vertrek is dan in Dieren.

Ook voor racefietsers bestaat de mogelijkheid om, alvorens lid te worden Last Gear, eerst een paar keer vrijblijvend mee te fietsen tijdens onze clubritten.

Voor informatie en vragen over racefietsen, of om aan te geven dat je graag een keer vrijblijvend mee wilt fietsen kun je contact opnemen via het contactformulier op deze site onder vermelding van 'racefietsen'.

Veiligheid

Het wielrennen en zeker het rijden in een groep op de weg is voor Last Gear-leden even wennen. We zijn tenslotte in de eerste plaats een mountainbikevereniging.

Het Wielrennen in een groep, hoe doe je dat? document geeft informatie over veiligheidsregels bij het racefietsen.

RacefietsenItalie2019

Avanti Avanti in de Dolomiti

Racefietsen: Avanti Avanti in de Dolomiti. En dat is wat we gaan doen van 15 tot 22 juni. Die week gaan we Giro Tom achterna met een potje bergracen in Italia. Overdag zijn we dan druk met passo’s als: Campolongo, Pordoi, Sella en Gardena. Daarvoor en daarna is het vooral panne, pasta, pizza, birra, vino […]

RaceFiets1
RaceFiets2
RaceFiets3
RaceFiets4
RaceFiets5
RaceFiets6
hide