Jubileumfeestavond Last Gear


Jubileumfeest Last Gear 25 mei 2024

Bij binnenkomst op de club werden we allemaal feestelijk ontvangen met een glas champagne. De zaal was mooi versierd in Saloon style. Door Roor werd er een speech gehouden en werden de jubilarissen gehuldigd met opvolgend een onthulling van een mooi spandoek waarop foto’s staan van 25 jaar Last Gear.

Daarna barstte het feest los. Er was een DJ geregeld die iedereen flink aan het dansen kreeg. Buiten stond een snackcar waar je onbeperkt een frietje, snacks, broodje kroket of beenham kon halen en zelfs de consumpties waren gratis! Kortom, een heel mooi gezellig feest om op terug te kijken!

Iedereen die heeft meegewerkt om dit mooie feest te organiseren, heel erg bedankt! Het was top!! Op naar de volgende 25!!

Groetjes Silvia


Fietsvereniging Last Gear 25 jaar jong!

EERBEEK – In mei 1999 werd door een aantal enthousiaste mountainbikers uit Eerbeek de ATB club Last Gear opgericht. Aanvankelijk werd er op zondagmorgen 10:00 uur verzameld bij de toenmalige fietsenmaker Henk Span en werd er na afloop van de rit aldaar koffie gedronken. Inmiddels beschikt de vereniging echter al jaren, samen met tafeltennisvereniging ETTV, over een prachtig clubgebouw aan de Händelstraat 49 in Eerbeek.

Lees meer…. brummens nieuws


De voorbereidingen

Het feest hebben we kunnen meemaken, maar de voorbereidingen door de feestcommissie hebben we natuurlijk gemist….