Ladies Only: Bike & High Tea

Op 7 april hebben de Ladies het fietsseizoen afgetrapt met een Bike & High Tea. Tijdens de high tea hebben de Ladies allen een zin over de dag op papier gezet, de reacties zijn hieronder te lezen. 

“Vanmorgen, 10 uur, het zonnetje scheen volop. En ook veel zonnige clubkleding was te vinden op het veld. Nadat Louis een groepsfoto had gemaakt werden de fietsgroepen ingedeeld. De groepjes waren voor ieder wat wils.”

“Ik ben net lid geworden en val met mijn neus in de boter en high tea! Wat een gezellige club!”

“Prachtig weer om te fietsen en gezellig. Tijdens de lunch konden we nog even onze shirtjes onderling passen. Heerlijke hapjes, de keuze was reuze. Alles stond klaar, we konden gelijk aanvallen. Goed geregeld!”

“Het was een leuke fietsrit en we hebben ons buikje vol kunnen eten. Met onder meer wraps met pittige kip, petit fours, saucijzenbroodjes, chocola en sandwiches.”

“Genoten van de gezellige fietsrit, de zon, de high tea en het ‘boomknuffelen’. Heerlijke dag met volop zon en lekker kort-kort met een gezellige kwebbelgroep genoten van het voorjaarsbos! Deze vulling van de dag vraagt om herhaling, m.a.w. ‘het was super’.”

“Een supergezellige zonovergoten ochtend mountainbiken met de Ladies met een goed geregelde high tea als kers op de taart! Zeker voor herhaling vatbaar!”

“Leuke rit met fantastisch weer en een heerlijke high tea.”