Last Gear Raceweek

Net als vorig jaar organiseert Last Gear ook dit jaar weer een raceweek! Nadat we vorig jaar mooie rondes hebben gefietst in het Zwarte Woud, leek het ons leuk om dit jaar naar de Dolomieten af te reizen. Het plan is om in week 25 (15 t/m 22 juni) een week samen op stap te gaan.

De raceweek is low budget: we rijden met eigen vervoer naar de plek van bestemming, er wordt een appartement gehuurd waar we zelf koken, en de slaapkamers worden gedeeld. Naast een racefiets is ook een redelijke basisconditie vereist, aangezien er in de Dolomieten iedere dag een flink aantal hoogtemeters moeten worden overwonnen. Gelukkig zullen er per dag verschillende routes beschikbaar zijn, zodat variatie in afstand mogelijk is. Daarnaast houden we halverwege de week een rustdag, zodat er ook ruimte is voor een toeristisch uitstapje of om even bij te komen van alle inspanning. Sommige deelnemers nemen eventueel ook een mountainbike of enduro fiets mee, dus je hoeft je niet te beperken tot de racefiets.

Mocht je belangstelling hebben om mee te gaan, neem dan even contact op met Hedwig of Helmer, wij vertellen je graag meer.