Lastgear Eerbeek

Ladies Only Toertocht 29 Oktober 2017Ladies Only MTB toertocht – zondag 29 oktober - Last Gear Eerbeek

Zondag 29 oktober organiseert de Ladiescommissie van Last Gear alweer voor de vijfde keer de Ladies Only met routes van 30 en 50 kilometer. Een MTB toertocht speciaal voor dames met meer of minder mountainbike ervaring. Gezellig sportief bezig zijn op de mountainbike met mooie, goed uitgepijlde routes door het Veluwse bosgebied en voorzien van verzorgingsposten onderweg. Na afloop staan koffie, thee, warme chocolademelk, lekkere zelfgemaakte, taarten en soepen klaar als afsluiting op het veld van Last Gear. Deze toertocht is heel geschikt voor dames die het mountainbiken een keer willen proberen, maar biedt ook zeker voldoende uitdaging voor gevorderde dames, onder andere door de extremes die gekozen kunnen worden onderweg. Starten kan tussen 9.00 en 10.30 uur vanaf het veld van Last Gear aan de Händelstraat 49 in Eerbeek. 

Inschrijven kan vooraf via de website van Last Gear: www.lastgear.nl, of op de dag zelf bij het startbureau. Starten kan met Scan&Go.

De kosten bedragen:

30 km - € 5,- (NTFU-, KNWU- en VWB-leden € 1,- korting)

50 km - € 7,- (NTFU-, KNWU- en VWB-leden € 2,- korting)

 

Naast de LIV stand presenteert dit jaar ook MIA zich op het veld van Last Gear tijdens de LadiesOnly.

MIA is een platform voor de sportieve en ambitieuze sportvrouw, met trendy sport- en fietskleding en fietsrugtassen.

Fiets je de Ladies Only? Dan maak je kans op een MIA Airflow fietsrugtas t.w.v. 79,50!

MIA staat voor My Inner Athlete. Op het platform ontmoet je Lisa, Merel en Iris, professionele marathon schaatssters uit het MIA ladies team. Vrouwen kunnen zichzelf herkennen in de sportambities, levenswijze en interesses van deze sportsters. Lisa, Merel en Iris zijn openhartig over hun eigen ervaringen en willen daarmee vrouwen inspireren en motiveren voor een gezonde leefstijl, het behalen van sportieve doelen en er tegelijk goed uitzien.Graag tot ziens bij Last Gear!Mede mogelijk gemaakt door:


   

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter

Quick links

Clubgebouw

Last Gear
Händelstraat 49
6961 AB
EERBEEK

Secretariaat

A.T.B. Club Last Gear
p/a Doornbosch Hofstede 102
6961 ML Eerbeek
Bank: Rabobank NL70RABO0313683506
U bevindt zich hier: Home Evenementen Ladies Only