Last Gear Händelstraat 49, 6961 AB Eerbeek

Start2Bike Header

Start2Bike

Ben je onlangs gestart met mountainbiken? Of heb je nog nooit een techniektraining gevolgd? Wil je meer basisvaardigheden leren om makkelijker en beter leren mountainbiken? Dan is Start2Bike iets voor jou!

De afgelopen jaren hebben al veel mensen kennis gemaakt met mountainbiken via Start2Bike van de NTFU. Met Start2Bike leer je de basisvaardigheden van het mountainbiken. Zo biedt het beginnende fietsers en/of de mountainbiker die op zoek is naar meer technische vaardigheden op een laagdrempelige wijze de gelegenheid om ervaring en conditie op te doen.

De NTFU heeft besloten om met de huidige corona maatregelen Start2Bike te organiseren in aangepaste vorm. Dat betekent dat het (vooralsnog) alleen is toegestaan om Start2Bike clinics te geven op een sportaccommodatie in groepjes van maximaal 4 deelnemers.
Last Gear beschikt over een eigen sportaccommodatie met een trainingsveld. Wij kunnen daarom de aangepaste vorm van Start2Bike aanbieden. De inschrijving via de website van de NTFU opent op 11 mei 2021. Vanwege de beperkende maatregelen kunnen wij maximaal 8 deelnemers toelaten die in 2 groepjes van maximaal 4 deelnemers les krijgen op het veld.

De clinics worden gegeven door erkende NTFU-instructeurs van Last Gear en staan open voor iedereen.

Meer informatie en inschrijven: www.start2bike.nl

Deelnemers ontvangen na aanmelding via de NTFU meer informatie.

Via deze link vind je een verslag van een voorgaande editie van Start2Bike

Start2BIke1
Start2BIke2
Start2BIke3
Start2BIke4
Start2BIke5
Start2BIke6
hide