Last Gear Händelstraat 49, 6961 AB Eerbeek

Start2Bike Header

Start2Bike

De afgelopen jaren hebben al veel mensen kennis gemaakt met mountainbiken via Start2Bike (voorheen FietsFit). Mountainbikevereniging Last Gear verzorgt in samenwerking met FietsPro van den Beld in Eerbeek de Start2Bike trainingen voor de mountainbike.

De Start2Bike trainingen worden georganiseerd op zondagochtenden en starten in maart. Met Start2Bike leer je de basisvaardigheden van het mountainbiken. Zo biedt het beginnende fietsers op een laagdrempelige wijze de gelegenheid om ervaring en conditie op te doen.

Tijdens de clinics van Start2Bike-Mountainbiken worden in zes lessen de onderwerpen remmen, schakelen, bochten rijden, mul-zand, obstakels en balans, klimmen, dalen, rijden in groepen en onderhoud en reparatie van de fiets behandeld.

De clinics worden gegeven door erkende NTFU-instructeurs van Last Gear en staan open voor iedereen.

Belangstellenden kunnen een kijkje nemen op de website www.start2bike.nl

Vindt hier een verslag van Start2Bike 2018

Start2Bike Nieuws 201902

Start2Bike – 2020

Ben je onlangs gestart met mountainbiken? Of heb je nog nooit een techniektraining gevolgd? Dan is Start2Bike iets voor jou! Last Gear verzorgt onder de noemer Start2Bike van de NTFU 6 trainingen. Tijdens deze trainingen schaaf je jouw techniek bij zodat je met een veilig en vertrouwd gevoel op pad kunt. Iedere training staan thema’s […]

Start2BIke1
Start2BIke2
Start2BIke3
Start2BIke4
Start2BIke5
Start2BIke6
hide