Last Gear Händelstraat 49, 6961 AB Eerbeek.

opendag2

Aanmelden open dag - 1 mei 2022

Altijd al een keer willen fietsen in clubverband, dan is dit de gelegenheid om het een keer te proberen.

Geef je op via het onderstaande aanmeldingsformulier, zodat we weten dat je komt, het kan met de racefiets, mountainbike of gravelbike.

Zorg, dat je rond 9.45 aanwezig bent met je fiets, we vertrekken om 10 uur en zijn tussen 12.00 en 12.30 terug bij het clubhuis waar een lekkere kop thee of koffie op ons wacht.

Dus een keer lekker vrijblijvend proberen, doe het op zondag 1 mei.

Algemene informatie:

  • We verzamelen op zondag 1 mei om 9.45 uur.
  • Er zijn diverse routes (afstanden en disciplines).
  • Er gaat een ervaren lid met je mee.
  • We zijn tussen 12.00 en 12.30 uur terug.
  • Kop thee of koffie na afloop.

Hier onder nog een paar zaken, die jezelf even moet regelen.

Jouw mountainbike

Een goed functionerende mountainbike is voorwaarde voor deelname! We gaan ervan uit dat alle deelnemers een passende en goed werkende mountainbike meebrengen. Wanneer je zelf geen mountainbike hebt dan is deze bij voorbeeld te huren bij Bike and Eat in Loenen (www.bikeandeat.nl).

Kledingadvies

Het dragen van een goed passende fietshelm is verplicht! Indien je niet in het bezig bent van een fietshelm kun je die lenen bij Last Gear. Wil je hier gebruik van maken, neem dan vooraf contact op met één van de instructeurs. Draag strakzittende (sport)kleding, een fietsbroek (broek met zeem) en (fiets)handschoenen. Wij adviseren meerder lagen kleding te dragen, bijvoorbeeld een sporthemdje, T-shirt en (fiets)jas. Zo kun je altijd een laagje kleding uit doen en warmte wordt beter afgevoerd bij meerdere lagen kleding. In verband met opspattend zand, stof, modder en terug zwiepende takken raden wij aan om een (sport/fiets)bril te dragen.

hide