Extra Nieuwsbrief 24 Juni 2020

Nieuwsbrief

In deze extra nieuwsbrief:

 • Update Coronavirus
 • Speciale editie vakantie BBQ Last Gear
 • Zondag Koffiedrinken
 • Verzamelen op dinsdag- en donderdagavond

 

Noteer in je agenda:

 • 5 juli: Afsluiting Mini’s/Jeugd;
 • 5 juli: Koffie na de clubrit
 • 12 juli: Club-BBQ
 • 21 november: Toertocht: Save the date!

Update Coronavirus – 24 juni

Nu er weer meer maatregelen worden versoepeld, kunnen we ook als Last Gear meer zaken mogelijk maken. De belangrijkste zijn dat we:

 • Vanaf 5 juli weer na de clubrit met elkaar koffie kunnen drinken;
 • De club BBQ op 12 juli kunnen organiseren;
 • Ook weer kunnen racefietsen omdat tijdens het fietsen 1.5m afstand niet meer noodzakelijk is.

Dit kan echter alleen als we de richtlijn van anderhalve meter afstand in acht blijven nemen. Voor het fietsen betekent dat we nog steeds in kleine groepen fietsen:

 • Jeugdfietsen in groepen van maximaal 6 op zondagochtend;
 • Mountainbiken voor volwassen in groepen van maximaal 4 op zondagochtend en dinsdag- en donderdagavond.

Helaas hebben we moeten constateren dat sommige clubleden toch in grotere groepen rijden. Als bestuur willen we iedereen op zijn verantwoordelijkheid wijzen om met maximaal 4 personen te fietsen. We volgen daarmee de richtlijnen van de NTFU

Nog niet alle activiteiten zijn mogelijk. Het clubgebouw en de kantine blijven nog steeds niet toegankelijk voor leden

Het Bestuur

Speciale editie vakantie BBQ Last Gear.

Het mag weer en het kan weer!

Speciale editie vakantie BBQ Last Gear.

Zondag 12 Juli vanaf 16:00 uur zijn alle leden (16+) van Last Gear welkom op het veld om te genieten van een gezellige en exclusieve BBQ. Deze wordt in nauw en goed overleg met het bestuur geheel volgens de coronaregels georganiseerd.

De BBQ zelf wordt met plezier en passie bereid door een select gezelschap vanuit de vereniging met veel ervaring. Het menu is een luxe barbecue met veel variatie. Laat je verrassen, en durf te komen, gewoon gezellig op veilige afstand van elkaar. Ook leuk om elkaar weer eens te zien en bij te praten over alles wat we zelf hebben beleefd.

Omdat we er iets speciaals van willen maken hebben we de bijdrage wat moeten verhogen. De bijdrage voor de BBQ is 25 euro per persoon inclusief een passende herinnering aan deze bijzondere editie. In tegenstelling tot het normale inschrijfreglement van Last Gear ontvang je 100% restitutie indien je je die dag moet afmelden wegens ziekteverschijnselen.

Programma:

 • 16:00 Inloop met drankje
 • 16:45 Welkom door de voorzitter
 • 17:00 Opening BBQ
 • 20:00 Afsluiting

Inschrijven kan tot 8 juli via de website. Maximaal 50 deelnemers.
Klik hier voor de inschrijving!

De BBQ-commissie

Zondag koffiedrinken

Vanaf 5 juli kunnen we weer koffiedrinken na de zondagse clubrit. Om de 1.5m afstand te kunnen garanderen, zal dit buiten worden geserveerd en buiten moeten worden genuttigd. Onze kantine is simpelweg te klein om en ontoegankelijk om afstand te kunnen houden.

Verzamelen dinsdag- en donderdagavond

De afgelopen weken hebben we op de dinsdag- en donderdagavond het veld geopend om voldoende ruimte te maken om op afstand te kunnen verzamelen.

In de praktijk blijkt het aantal fietsers dat komt relatief klein te zijn. Daarom zal vanaf aankomende donderdagavond het verzamelen weer op de parkeerplaats zijn. Houd daarbij 1.5m ruimte een geeft ruimte aan anderen zoals de postduivenvereniging.

Racefietsen

Vanaf 1 juli vervalt de richtlijn om tijdens het sporten 1.5m afstand te houden. Dat betekent dat racefietsen dan ook weer mogelijk is. Verzamelen doen we zoals hierboven beschreven en de maximale groepsgrootte is ook 4 fietsers.

Colofon:

Deze nieuwsbrief komt ca. 12x per jaar uit, op elke 1e van de maand, met uitzondering van de speciale edities. Copy dient uiterlijk voor elke 30e van de maand ingeleverd te worden via redactie@lastgear.nl
De redactie behoudt zich het recht voor om teksten in te korten of aan te passen.
De nieuwsbrief wordt door en voor leden gemaakt, dus wanneer je informatie hebt of iets organiseert, laat dit dan weten via nieuwsbrief@lastgear.nl
De volgende nieuwsbrief zal uitkomen op 1 juli 2020; copy voor de volgende nieuwsbrief graag uiterlijk aanleveren voor 30 juni 2020.