Core-stability 2019

BlogCore2018

Core stability najaar 2019

Als straks de avonden weer te kort worden voor ritten buiten start gelukkig weer een nieuw seizoen core stability trainingen. Core stability training wordt in de zaal van ETTV gegeven

Het doel van deze trainingen is om met name de buik, rug en romp te verstevigen. Op deze manier voorkom je blessures en verbeter je je fietshouding. Daarnaast doen we ook oefeningen voor de benen en armen. De trainingen zijn in de vorm van een circuit met stations die in tweetallen worden gedaan. De trainingen worden begeleid door ervaren instructeurs van Last Gear.

De trainingen starten vanaf dinsdag 1 oktober 2019 en gaan door tot aan de kerstvakantie. Kosten voor deze trainingen zijn 7.50 euro. Van dit geld worden de noodzakelijke materialen gekocht. Om mee te kunnen doen heb je zaalschoenen (die je niet buiten hebt gedragen) en een fitnessmatje nodig.

Er wordt getraind in 2 groepen:

  • De 1e groep traint van 19.00 tot 20.00 uur;
  • De 2e groep traint van 20.15 tot 21.15 uur.

Er is plaats voor 20 deelnemers per groep en je kunt je aanmelden via de lastgear website (inschrijving gesloten).