Jubileumdag

Jubileumdag

Save the date: zondag 7 juli jubileum Last Gear 20 jaar! Zondag 7 juli vieren wij het 20-jarig bestaan van Last Gear. Zet deze datum daarom vast in jullie agenda!

We willen er met elkaar een gezellige, sportieve, leuk en lekkere dag van maken. Iedereen kan meedoen, van jong tot oud, zowel op de mountainbike als op de racefiets. We maken een dagvullend programma met verschillende routes. Onderweg komen jullie langs pauzeplaatsen met de nodige versnaperingen. We sluiten de dag gezamenlijk af met een BBQ bij het clubgebouw.

Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 uur start vanaf het veld van Last Gear voor alle groepen

 • Voor de jeugdleden:
  • Mini’s geel en groen fietsen een route van ca. 12 tot 15 km en eindigen begin van de middag op een leuke plek waar een lunch geregeld wordt.
  • Jeugd blauw fietst een route van ca. 25 tot 30 km en sluiten deze ook af met een lunch aan het begin van de middag.
  • Jeugd rood en zwart fietst een route van ca. 40 km met pauzeplaatsen (o.a. lunch) onderweg, of heeft de keuze om met de volwassenen mee te fietsen.
 • Voor de volwassenen is er een keuze tussen MTB of race:
  • MTB-route van ca. 75 tot 80 km (inkorten na de lunch is mogelijk), incl. pauzeplaatsen (koffie en lunch)
  • Race-route van ca. 120 km (inkorten na de lunch mogelijk), incl. pauzeplaatsen (koffie en lunch)

16.00 uur welkom op het veld voor een gezamenlijke afsluiting van de dag met een geheel verzorgde BBQ

Voor leden wordt deze hele dag verzorgd en is geen financiële bijdrage nodig. Partners zijn ook welkom tijdens de BBQ, maar betalen daarvoor een kleine vergoeding. In verband met de voorbereidingen en organisatie is inschrijven noodzakelijk. Inschrijven kan via de website. De inschrijving staat open tussen 20 mei en 20 juni.

Het Bestuur
Marcel Kluin en Erica Spiegelenberg.