Sallandse route met de ‘Alte Herren’

AanmeldenDiepenveen

Wie gaat er op zondag 28 april mee fietsen in Salland? Last Gear wordt (opnieuw) uitgenodigd door de vader van Caren Buiting en de andere ‘Alte Herren’ om onder hun bezielende leiding de vernieuwde Sallandse routes door de mooie IJsselvallei te komen fietsen. Voor meer informatie over de routes zie: MTB-routes Diepenveen

We vertrekken op zondag 28 april om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats Wechelerveld in Schalkhaar. Hier bevindt zich de centrale lus waar de drie Sallandse routes bij elkaar komen. Ook is hier voldoende parkeerruimte aanwezig. Het Wechelerveld is gelegen aan de Raalterweg en de ingang is tegenover de Wechelerweg.

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal deelnemers is vooraf aanmelden gewenst. Dit kan via facebook of via deze site via Aanmelden Sallandse route.

Deelname is gratis en een sticker is niet verplicht. We hopen veel enthousiaste deelnemers te mogen verwelkomen!

AHG Onderhoudsteam OWsome Bikers Wielervereniging IJsselland

Leave your comment