Start2Bike – 2019

Start2Bike Nieuws 201902

Ben je onlangs gestart met mountainbiken? Of heb je nog nooit een techniektraining gevolgd? Dan is Start2Bike iets voor jou!

Last Gear verzorgt onder de noemer Start2Bike van de NTFU 6 trainingen. Tijdens deze trainingen schaaf je jouw techniek bij zodat je met een veilig en vertrouwd gevoel op pad kunt. Iedere training staan thema’s centraal, zoals schakelen/remmen/balans, bochtentechniek, klimmen/dalen, mul zand en obstakels. Ook organiseren wij een technische avond samen met FietsPro Van den Beld waarin onderhoud, reparatie, kleding en voedingsadvies centraal staan.

Wil je deelnemen aan Start2Bike? Opgeven kan tot 24 april via de website van de NTFU: https://www.start2bike.nl/

Gebruik deze link voor een verslag van Start2Bike 2018 of ga naar onze Start2Bike pagina.