Ladies Only 2018

Ladies2018Header

Zaterdag, 24 november 2018 is de Ladies Only weer verreden. Met 203 deelnemers op de 30 en 50 kilometer routes wederom een succes. Tijdens en na het evenement hebben we veel enthousiaste reacties ontvangen en complimenten gekregen voor de mooie routes, bewegwijzering, begeleiding en de heerlijkheden bij terugkomst, de goede sfeer en gezelligheid.

Alle dames hebben de tocht uitgefietst en bij de finish genoten van de heerlijke taarten, cakes, soepen, etc. die voor ze klaar stonden. Van de 203 deelnemers hebben 95 dames de 50 km gefietst en 108 dames de 30 km.

De eerste keer dat de tocht op een zaterdag is verreden in verband met strengere regelgeving. Het geeft wat uitdagingen voor de organisatie, maar gelukkig heeft het geen impact op het aantal deelnemers.

Tijdens de tocht zijn er veel foto’s gemaakt en die zijn via onderstaande links te bekijken:

Groeten van de Last Gear Ladiescommissie en tot volgend jaar,

Erica, Harriët, Monique, Sandra, Trudy, Elsemieke en Louise