Verenigingsoverleg

BlogVerenigingsoverleg

Dinsdagavond 18 september, verenigingsoverleg

Zoals jullie allemaal gehoord of gelezen zullen hebben zijn wij als bestuur op zoek naar meerdere nieuwe bestuursleden. Om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen lijkt het ons goed om eens met jullie, de vereniging, in gesprek te gaan over onze vereniging.

Waar willen we naartoe, wat gaat goed, wat kan beter? Hoe houden we het enthousiasme in de vereniging, hoe blijven we voldoende vrijwilligers houden die graag meehelpen met activiteiten, evenementen en klusjes, omdat het zo leuk is om de club te helpen. Als bestuur en commissies kunnen we het niet alleen, we hebben de hulp van onze leden nodig! Aan jullie dus de vraag: hoe houden we onze leden betrokken en enthousiast om iets te doen voor onze vereniging?

Om kennis en ervaringen uit te wisselen en ons te helpen deze avond vorm te geven hebben wij Edward Sturing uitgenodigd als avondvoorzitter. Wil jij hier eens met ons van gedachten wisselen, heb jij hier ideeën over, wil jij iets aan ons kwijt, of misschien ben jij of ken jij wel het nieuwe bestuurslid die wij zoeken? Kom dan naar het verenigingsoverleg op dinsdagavond 18 september, om 20.00 uur in het clubgebouw van Last Gear.

Het bestuur

De resultaten van het verenigingsoverleg staan in de extra nieuwsbrief van 21 september 2018.

Leave your comment