Clubweekend

201806 Clubweekend nieuws

Clubweekend 2018

Ga jij ook mee naar de Eifel in het weekend van 28 sept t/m 1 okt? We hebben dezelfde accommodatie als in 2017 geboekt met overwegend tweepersoonskamers met eigen badkamer, verwarmd zwembad en sauna in een prachtige omgeving. Kijk op www.eifel-panorama.eu voor meer details.

De groep vroeg-inschrijvers is inmiddels 20 personen. Wees er snel bij, er is ruimte voor maximaal 60 personen en vol = vol. De clubleden die zich vanaf nu inschrijven betalen in twee termijnen (1 augustus € 100,- en 1 november € 50,-).

Mochten er nog vragen zijn dan kun je je melden op ons emailadres clubweekend@lastgear.nl.

Er zijn voor dat weekend routes beschikbaar op GPS, variërend in afstand van 25 tot 100 km, van eenvoudig tot behoorlijk pittig. Ook voor de beginnende MTB-er zijn er routes beschikbaar en zorgen wij dat er altijd een begeleider is om gezamenlijk leuk te fietsen en onderweg een terrasje te pakken.

Ons Clubweekend staat ook voor gezelligheid. De catering is volledig geregeld en ’s avonds is er ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje de ervaringen van de dag te delen, een spelletje te spelen, of waar je maar zin in hebt. De meeste deelnemers starten op vrijdagmiddag om ‘in te fietsen’. Als je vooraf aangeeft dat je pas op zaterdag aankomt is het ook mogelijk om in alle vroegte aan te sluiten bij de groep. Voor de vertrekkers op zondag staat een vroege warme maaltijd klaar.

De kosten voor dit all-inclusive weekend van vrijdagmiddag tot maandagochtend bedragen € 150,- p.p. (maximaal). Er wordt gespreid betaald en eventuele financiële meevallers worden verrekend met de termijn van november. De normale annuleringsregeling is ook van toepassing op de vroeginschrijvers.

Je kunt je aanmelden via het Clubweekend-formulier (inloggen als lid vereist).