Mini-kamp 2018

NewsMiniKamp

Op vrijdagavond 6 tot en met zaterdagochtend 7 juli a.s. zal voor alle kinderen uit de groepen Geel en Groen van Last Gear het jaarlijkse minikamp plaatsvinden. De locatie van dit kamp is het veld bij ons clubgebouw.

Vrijdag om 18.30 mogen jullie met ouders komen om jullie tenten op te zetten en om ongeveer 19:00 uur gaan we alle ouders uitzwaaien en zal het kamp beginnen. We gaan natuurlijk fietsen maar we gaan ook andere leuke dingen en spelletjes doen.

Jullie mogen zelf bepalen bij wie je graag in de tent wilt slapen. ’s Nachts blijven we met tenminste 4 volwassenen van de leiding slapen en het hek bij het clubgebouw zal afgesloten zijn.

In noodgevallen zijn wij te bereiken op 06 29525265. Wij zullen ook van jullie ouders telefoonnummers noteren zodat wij hun kunnen bereiken.

Op zaterdag 7 juli mogen jullie om 13:00 uur weer worden opgehaald door jullie ouders. We breken dan samen de tenten weer af.

Het inschrijven is mogelijk tot en met 1 juli! Laat bij inschrijving even weten of je blijft slapen. Om je in te kunnen schrijven moet je wel Last Gear lid zijn; zodra je lid bent krijg je van de webmaster een gebruikersnaam en wachtwoord. Ben je nog geen lid maar wil je wel graag mee. Laat het ons dan even weten.

De kosten voor het minikamp bedragen € 15,00 per persoon. De penningmeester zal dit bedrag automatisch afschrijven.

Op zondag 7 juli is er GEEN minifietsen. Na de zomervakantie gaan we weer van start, houd de agenda op de website en de nieuwsbrief in de gaten voor de exacte minidata!

We hopen op veel deelnemers zodat we er een superleuk kamp van kunnen maken met z’n allen!

Als er vragen zijn, horen wij dat graag!
Sportieve groet namens het Miniteam. jeugd@lastgear.nl