Ladies Only 2017

NewsLadies2017

Zeer succesvolle 5e editie Ladies Only MTB-toertocht Last Gear!!

De 250 deelneemsters aan de Ladies Only MTB-toertocht hebben zondag 29 oktober 2017 genoten van mooie, uitdagende routes van 30 of 50 km met goede verzorging en een gezellige sfeer zowel onderweg als op de start- en finishlocatie bij Last Gear.

Na een onstuimige nacht begon de dag zonnig, maar onderweg hebben de dames ook een paar flinke regenbuien gehad. Terug op het veld bij Last Gear scheen echter de zon weer regelmatig en was het genieten van heerlijke versnaperingen zoals huisgemaakte soep, taarten en cakes.

Naast LIV-cycling was ook MIA (my inner athlete) aanwezig met een stand op het veld bij Last Gear. Eén van de deelnemende dames heeft een mooie rugzak van MIA gewonnen.

Wij willen alle vrijwilligers enorm bedanken voor alle hulp en hopen iedereen volgend jaar weer te zien tijdens de LadiesOnly!