Lastgear Eerbeek

Clubweekend 2018

Ga jij ook mee naar de Eifel in het weekend van 28 sept t/m 1 okt?

Wegens groot succes in 2017 is de bestemming voor het Clubweekend van Last Gear ook in 2018 weer de Eifel Panorama in Stadkyll. Een accommodatie met overwegend 2-persoons kamers met eigen badkamer, verwarmd zwembad en sauna in een prachtige omgeving. Kijk op www.eifel-panorama.eu voor meer details.

Er zijn routes beschikbaar op GPS, variërend in afstand van 25 tot 100 km, van eenvoudig tot behoorlijk pittig. Ook voor de beginnende MTB-er zijn er routes beschikbaar en zorgen wij dat er altijd een begeleider is om gezamenlijk leuk te fietsen en onderweg een terrasje te pakken.

Ons Clubweekend staat ook voor gezelligheid. De catering is volledig geregeld en ’s avonds is er ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje de ervaringen van de dag te delen, een spelletje te spelen, of waar je maar zin in hebt. De meeste deelnemers starten op vrijdagmiddag om ‘in te fietsen’. Als je vooraf aangeeft dat je pas op zaterdag aankomt is het ook mogelijk om in alle vroegte aan te sluiten bij de groep. Voor de vertrekkers op zondag staat een vroege warme maaltijd klaar.

De kosten voor dit all-inclusive weekend van vrijdagmiddag tot maandagochtend bedragen € 150,- p.p. (maximaal). Gespreid betalen is mogelijk. Inschrijvers vóór 6 april betalen in drie termijnen van € 50,- (9 april, 1 augustus en 1 november) en de inschrijvers na 6 april betalen in twee termijnen (1 augustus € 100,- en 1 november € 50,-). Eventuele financiële meevallers worden verrekend met de termijn van november en de normale annuleringsregeling is ook van toepassing op de vroeginschrijvers.

De inschrijving is vanaf heden geopend via de agenda op de website van Last Gear. Wees er snel bij, er is ruimte voor maximaal 60 personen en vol = vol. Mochten er nog vragen zijn dan kun je je melden op ons emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Monique, Rob, Andy en Marcel

 

Evenement eigenschappen

Evenement datum 28-09-18 0:00
Evenement einddatum 01-10-18 0:00
Ingeschreven 48
Aantal beschikbare plaatsen 12
Einddatum 23-09-2018
Individuele prijs €150,00
Log aub in om in te schrijven voor dit evenement

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter

Quick links

Clubgebouw

Last Gear
Händelstraat 49
6961 AB
EERBEEK

Secretariaat

A.T.B. Club Last Gear
p/a Doornbosch Hofstede 102
6961 ML Eerbeek
Bank: Rabobank NL70RABO0313683506
U bevindt zich hier: Home Agenda Clubactiviteiten Clubactiviteiten Clubweekend 2018