Lastgear Eerbeek

Artikelen

Last Gear is in de basis een recreatieve mountainbikevereniging waar sportiviteit, plezier in de sport en gezelligheid voorop staan. Onze vereniging telt ruim 270 leden. Dit aantal blijft nog steeds groeien. Last Gear heeft daarmee voldoende leden om op ieder fietsniveau een goed aanbod aan activiteiten en mogelijkheden te bieden en om de vereniging verder te kunnen ontwikkelen. 

Op deze website vindt u meer informatie over onze vereniging, over de activiteiten die wij aanbieden aan onze leden in het algemeen, zoals clubfietsen*, deelname aan toertochten en wedstrijden, of voor de verschillende groepen binnen de vereniging, zoals Jeugd en Ladies en over de evenementen waar Last Gear bij betrokken is, zoals de Eerbeekse Veldtoertocht en Halloween Eerbeek. Verder vindt u op deze website onze jaarplanning, ons clubblad 'Track', foto's van diverse activiteiten en evenementen en 'downloads', waar inschrijfformulieren, etc. te vinden zijn.

Mountainbiken is een sport voor iedereen, dat willen wij als Last Gear ook graag uitdragen.
Wij bieden een
jaarprogramma met voor 'ieder wat wils', niet alleen voor onze leden, maar ook voor iedereen om ons heen.

Wilt u meer informatie over Last Gear, over lidmaatschap, activiteiten of evenementen, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze website.

* Let op: bij feestdagen wordt altijd op de 2e feestdag (maandagochtend, ipv zondagochtend) gefietst van 10.00 tot 12.00 uur.
  


   

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter

Quick links

Clubgebouw

Last Gear
Händelstraat 49
6961 AB
EERBEEK

Secretariaat

A.T.B. Club Last Gear
p/a Doornbosch Hofstede 102
6961 ML Eerbeek
Bank: Rabobank NL70RABO0313683506
U bevindt zich hier: Home