Lastgear Eerbeek

Vergunning Natuurmonumenten

Rond Eerbeek kunnen wij genieten van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. De Veluwe is door de Europese commissie zelfs aangewezen als Natura2000 gebied en daarom moeten wij hier zuinig mee omgaan. Geen wonder dus dat er voor het onderhouden en het gebruik van dit prachtige natuurgebied enige verplichtingen worden gesteld. Last Gear vindt het belangrijk dat de natuurgebieden waar wij fietsen, waaronder de Veluwezoom, opengesteld, behouden en onderhouden worden. Het hebben van een vergunning om hier te mogen mountainbiken maakt daar deel van uit.

De vergunning is verkrijgbaar in de vorm van een vergunningssticker en kost normaliter € 12,- per jaar. Deze vergunning maakt onderdeel uit van de faciliteiten die Last Gear haar leden biedt.
Onze leden kunnen de vergunnigssticker gratis afhalen bij FietsPro van den Beld in Eerbeek.
 
Let op!
Het gratis afhalen van de vergunningssticker kan één maal per jaar en alleen op het vertoon van de NTFU-pas van Last Gear en een geldig legitimatiebewijs.

De sticker is ook geldig voor de Loonse en Drunense Duinen en voor de Montferlandroute te Zeddam. Mocht je dus ook in die omgeving eens willen gaan mountainbiken dan hoef je de sticker daar niet aan te schaffen.

Met de vergunningssticker mag je alleen gebruik maken van de toegestane mountainbikeroutes.

 

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter

Quick links

Clubgebouw

Last Gear
Händelstraat 49
6961 AB
EERBEEK

Secretariaat

A.T.B. Club Last Gear
p/a Doornbosch Hofstede 102
6961 ML Eerbeek
Bank: Rabobank NL70RABO0313683506
U bevindt zich hier: Home Clubinformatie Faciliteiten MTB Vergunning Natuurmonumenten Vergunning Natuurmonumenten