Lastgear Eerbeek

Racefietsen

Naast mountainbiken en voor de afwisseling heeft Last Gear in de zomermaanden (van april tot en met september) ook een actieve groep racefietsers. Ook de clubritten voor racefietsers vertrekken vanaf het clubgebouw aan de Händelstraat in Eerbeek.

De racefietsers fietsen op:
- Dinsdagavond om 19.00 uur (in april wordt iets eerder gestart, vertrek is dan om 18.30 uur)
- Zondagochtend om 9.00 uur

Bij voldoende fietsers wordt de groep gesplitst en rijden we met verschillende snelheden, zodat er altijd een groep is die aansluit op de wensen en mogelijkheden van de deelnemers.

Naast samen trainen rijden de racefietsers van Last Gear ook regelmatig samen toertochten.

Op het gebied van racefietsen heeft Last Gear ook afspraken gemaakt met de Veluwerijders in Dieren. De Veluwerijders en Last Gear kunnen aan elkaars activiteiten deelnemen
Zo is het ook mogelijk om op zaterdagochtend mee te fietsen met de racefietsers van de Veluwerijders, vertrek is dan in Dieren.

Ook voor racefietsers bestaat de mogelijkheid om, alvorens lid te worden Last Gear, eerst een paar keer vrijblijvend mee te fietsen tijdens onze clubritten.

Voor informatie en vragen over racefietsen, of om aan te geven dat je graag een keer vrijblijvend mee wilt fietsen kun je contact opnemen via het contactformulier op deze site onder vermelding van 'racefietsen'.

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter

Quick links

Clubgebouw

Last Gear
Händelstraat 49
6961 AB
EERBEEK

Secretariaat

A.T.B. Club Last Gear
p/a Doornbosch Hofstede 102
6961 ML Eerbeek
Bank: Rabobank NL70RABO0313683506
U bevindt zich hier: Home Clubactiviteiten Racefietsen Racefietsen