Lastgear Eerbeek

Last Gear Ladies

Steeds meer vrouwen vinden het leuk om te mountainbiken*. Dat blijkt ook: wij hebben ruim 60 dames die lid zijn van onze vereniging.
Een gezellige groep vrouwen die op verschillende niveaus genieten van het mountainbiken, soms als dames onder elkaar, maar vaker nog gewoon tussen de heren. 
De Last Gear Ladies staan hun mannetje!

Voor sommige dames is de stap om lid te worden van een vereniging toch wat groot. Daarom organiseren wij jaarlijks aparte activiteiten voor Ladies, 
bijvoorbeeld de Ladies Only, een MTB toertocht speciaal voor dames. Deze toertocht is heel geschikt voor dames die het mountainbiken een keer willen proberen, maar biedt ook zeker voldoende uitdaging voor gevorderde dames, onder andere door de extremes die gekozen kunnen worden onderweg.
 
Ben je geïnteresseerd, maar niet in het bezit van een mountainbike en helm, dan bieden wij je de mogelijkheid om een fiets en helm van de vereniging te lenen. Neem hiervoor contact op met het bestuur, of de ladies commissie.  

Wil jij het ook eens proberen, je bent altijd welkom!


 Voor vragen of meer informatie kun je een bericht sturen naar Last Gear Ladies via het contactformulier op deze website.

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter

Quick links

Clubgebouw

Last Gear
Händelstraat 49
6961 AB
EERBEEK

Secretariaat

A.T.B. Club Last Gear
p/a Doornbosch Hofstede 102
6961 ML Eerbeek
Bank: Rabobank NL70RABO0313683506
You are here: Home Clubactiviteiten Ladies