Lastgear Eerbeek

Last Gear is in de basis een recreatieve mountainbikevereniging waar sportiviteit, plezier in de sport en gezelligheid voorop staan. Onze vereniging telt ruim 270 leden. Dit aantal blijft nog steeds groeien. Last Gear heeft daarmee voldoende leden om op ieder fietsniveau een goed aanbod aan activiteiten en mogelijkheden te bieden en om de vereniging verder te kunnen ontwikkelen. 

Op deze website vindt u meer informatie over onze vereniging, over de activiteiten die wij aanbieden aan onze leden in het algemeen, zoals clubfietsen*, deelname aan toertochten en wedstrijden, of voor de verschillende groepen binnen de vereniging, zoals Jeugd en Ladies en over de evenementen waar Last Gear bij betrokken is, zoals de Eerbeekse Veldtoertocht en Halloween Eerbeek. Verder vindt u op deze website onze jaarplanning, ons clubblad 'Track', foto's van diverse activiteiten en evenementen en 'downloads', waar inschrijfformulieren, etc. te vinden zijn.

Mountainbiken is een sport voor iedereen, dat willen wij als Last Gear ook graag uitdragen.
Wij bieden een
jaarprogramma met voor 'ieder wat wils', niet alleen voor onze leden, maar ook voor iedereen om ons heen.

Wilt u meer informatie over Last Gear, over lidmaatschap, activiteiten of evenementen, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze website.

* Let op: bij feestdagen wordt altijd op de 2e feestdag (maandagochtend, ipv zondagochtend) gefietst van 10.00 tot 12.00 uur.
  


   

Ladies Only toertocht

Zeer succesvolle 5e editie Ladies Only MTB-toertocht Last Gear!!

De 250 deelneemsters aan de LadiesOnly MTB-toertocht hebben zondag 29 oktober 2017 genoten van mooie, uitdagende routes van 30 of 50 km met goede verzorging en een gezellige sfeer zowel onderweg als op de start- en finishlocatie bij Last Gear.

Na een onstuimige nacht begon de dag zonnig, maar onderweg hebben de dames ook een paar flinke regenbuien gehad. Terug op het veld bij Last Gear scheen echter de zon weer regelmatig en was het genieten van heerlijke versnaperingen zoals huisgemaakte soep, taarten en cakes.

Naast LIV-cycling was ook MIA (my inner athlete, www.mialadies.nl) aanwezig met een stand op het veld bij Last Gear. Eén van de deelnemende dames heeft een mooie rugzak van MIA gewonnen.

De eerste foto's staan online: https://www.oypo.nl/adn-fotografie


Wij willen alle vrijwilligers enorm bedanken voor alle hulp en hopen iedereen volgend jaar weer te zien tijdens de LadiesOnly!


Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter

Quick links

Clubgebouw

Last Gear
Händelstraat 49
6961 AB
EERBEEK

Secretariaat

A.T.B. Club Last Gear
p/a Doornbosch Hofstede 102
6961 ML Eerbeek
Bank: Rabobank NL70RABO0313683506
You are here: Home Uncategorised